Egyedi kivitelű digitális kiadványok

A XXI. század kommunikációjának az alapeleme a digitális kiadvány (WEB lap, multimédiás termékismertető vagy névjegy CD), amely különleges megjelenésével, és nagy adattároló kapacitásával hívja fel magára a figyelmet. Egy digitális kiadvány több száz írott oldalt vagy szerkesztett táblázatot, rengeteg fotót, és meghatározott mennyiségű videó felvételt és hanganyagot tartalmazhat. Mindezt digitálisan előállított minőségben és kivitelben. A digitális kiadványokkal korábban nem tapasztalt sebeséggel jutathat el magas színvonalon összeállított információkat azoknak, akiket fontos, hogy tájékoztasson.

Csapatunkról

Az internet napról napra nagyobb jelentőségűvé válik a hétköznapi életben. Egyre több és több cég készítteti el saját weboldalát, hogy termékeivel, szolgáltatásaival megjelenhessen az internetező réteg előtt, ettől profitnövekedést remélve.

A MENISZKUSZ Kft. célja, hogy cégek, vállalkozások, egyesületek, szervezetek, egyéb társulások, illetve magánszemélyek számára megfelelő lehetőséget biztosítson arra, hogy az interneten is versenyképesek maradjanak. Csapatunk munkáját fiatalos szellem, kreativitás, nyitottság és megbízhatóság jellemzi. Olyan minőségi és dinamikus weboldalakat készítünk, melyek révén Önt biztos alapokkal juttatjuk az internetes piacra. Amennyiben mindezekről szeretne személyesen is meggyőzödni, bízzon meg minket leendő honlapjának elkészítésével. Oldala megtervezésének könnyítése érdekében olvassa el figyelmesen az alábbi információkat, amelyek megkönnyítik döntését.

Az Internet mint üzleti és marketing stratégiai eszköz, a vállalati PR jól kidolgozott és tudatosan alkalmazott része kell, hogy legyen. Az előnyeiben rejlő lehetőségek kiaknázásával költségkímélő és hatékony módon járul hozzá ahhoz, hogy növelje a cég ismertségét, javítsa az ügyfelekkel való kommunikációt és összességében a vállalat arculatát. A MENISZKUSZ Kft. konzulensei igény esetén tanácsadó szinten részt vesznek az internetes PR stratégia kialakításában illetve a meglévő stratégia webre alkalmazása lehetőségeinek elemzésében. Természetesen marketing és PR stratégiára nem csak a nagy vállalatoknak van szükségük. A stratégia kialakításának mélysége minden esetben az egyedi igények és lehetőségek függvénye, ám soha nem lehet azt állítani, hogy egy piacon lévő cég megengedheti magának, hogy lemondjon a jól átgondolt stratégiai tervezés előnyeiről. Amennyiben több információra volna szüksége, kérjük kattintson ide egy kérdőív kitöltésére.

A digitális kiadványok képezik az alapját a különböző internetes vállalkozásoknak. Ha Ön ilyen vállalkozás beindításán - vagy meglévő vállalkozása hatákonyságának növelésén - töri a fejét, az internet marketing stratégiákról itt olvashat részletesen.

A MENISZKUSZ Kft. elfogadható árszínvonalon, egyedi, személyre szabott digitális kiadványokat kínál, teljes körű kivitelezéssel a tervezéstől a megvalósításig.

Az Ön személyes digitális kiadványa kiválóan alkalmas az Önről, az Ön cégéről, tevékenységéről készült bemutatóanyagok elegáns megjelenítésére. Emellett színvonalas termékismertetők, árjegyzékek, közvetlen INTERNET hivatkozások, felhasználási útmutatók, meghívók, belépők is megjeleníthetőek ebben a környezetben.

A Világháló mint médium hatékonysága nem önmagában, hanem a professzionálisan megtervezett használatában rejlik. Ezért fordulhat elő az, hogy vannak olyanok akik csalódottan tapasztalják, hogy hiába csináltattak szép weboldalt cégüknek, valójában nem sok változást jelentett üzleti életükben. Ezzel egyidejűleg megtörténik, hogy egy másik cég egy kiemelt termékének elkészül a weboldala, és igen nagy mértékű, pontosan mérhető forgalmat realizál megtervezett határidőn belül. A MENISZKUSZ Kft. tanácsadói az alapoktól egészen a komplett kampány lebonyolításáig azon ügyfeleinek áll rendelkezésére akik nem rendelkeznek az ehhez szükséges szaktudással és tapasztalattal.

A konzervatív igények kielégítésére a MENISZKUSZ Kft. vállalja a digitális kiadványok, vagy külön e célra digitális technikával megszerkesztett kiadványok nyomdai úton történő kivitelezését.

A MENISZKUSZ Kft. a digitális kiadványok elkészítésére egy tervezési koncepciót alakított ki, amely biztosítja a partnerekkel való hatékony együttműködést.

A digitális és multimédiás kiadványok elkészítésének menete a következő

 • Személyes találkozó keretében rögzítjük az Ön egyedi elképzeléseit a kiadvánnyal kapcsolatban, segítségül a döntéshez különböző forgatókönyv mintákat mutatunk be.
 • Az érvényben lévő árlista alapján minden megrendelőnknek önálló árajánlatot adunk.
 • Képviselőnk - előzetes egyeztetés után - elkészíti az Ön telephelyén szükséges videó és fotó felvételeket, átveszi a megjelentetni kívánt szöveges, vagy egyéb anyagokat.
 • Stúdiónkban elvégezzük a vágási, szerkesztési és programozási feladatokat.
 • Elvisszük Önhöz az elkészült anyag CD-s mesterpéldányát, melyet megtekintés - és esetleges pontosítás - után Ön jóváhagy.
 • A gyártás ez után kezdődik meg, a kész kiadványt Önökhöz szállítjuk, vagy biztosítjuk annak WEB jelenlétét a szükséges aktualizálásokkal.

A digitális kiadványok elkészítésének időigénye mennyiségtől függően 3-14 nap.

A digitális kiadványa elkészítéséhez igénybevehető szolgáltatásaink

 • Digitális kiadvány (új weboldal ill. wapoldal, multimédiás CD készítése / karbantartása, frissítése / meglévő felújítása, újratervezése.
 • Arculattervezés / látványterv / szükséges anyagok begyûjtése.
 • Digitális kiadvány elkészítése egyedi elképzelés alapján.
 • Grafikai elemek ill. effektek készítése (gomb, menü,reklámcsík, logó, animáció).
 • Információs szolgáltatások (vendégkönyv, fórum, számláló, statisztikai rendszer, hírlevél, privát adminisztrációs rendszer).
 • PHP ill. JAVA scriptek alkalmazása.
 • Adatbázis használata.
 • Regisztrálás keresőkbe, linktárakba.
 • Integrálás bannercsere programokba.
 • Domainregisztrációs procedúra lebonyolítása / tanácsadás.

Ha nem találta az Ön által keresett szolgáltatást, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, igényeihez igazodva igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást! Ha szeretné tudni, hogyan tudnánk a fenti módszereket és tapasztalatunkat az Ön javára fordítani, kérjük keressen meg bennünket, vagy


egy kérdőív kitöltésével,

E-mail küldés a Meniszkusz Kft.-nek.
vagy e-mailben.

Az ajánlatkérés elküldésével nem vállal semmilyen visszavonhatatlan kötelezettséget, viszont megtudhatja, hogy milyen költségek mellett lehet egyik vagy másik módszert az Ön eredményessége érdekében hasznosítani.

WEB hosting

Egy digitális kiadvány elkészültekor a feladat nincs befejezve, hiszen azt meg is kell, hogy találják, az oldalaknak mindig frisseknek kell lenniük, biztonságban kell tudnunk rendszerünket stb. A MENISZKUSZ Kft. a web hosting szolgáltatások keretében az alábbi feladatokat látja el:

 • Alapvető szolgáltatások (domain, mail fiókok, webtárhely)
 • A website internet promóciós munkái (többek között regisztrálás az összes hazai és legalább 400 nemzetközi keresőrendszerben.)
 • Díjmentes szakmai tanácsadás (megállapodásban rögzített keret), az oldalakon elhelyezett tartalom igény szerinti módosítása, aktuaizálása.
 • Programozási, grafikai és egyéb fejlesztési feladatok soron kívüli kezelése.
 • A szerveren futó valamennyi program felügyelete, meghibásodás esetén 24 órán belüli helyreállítás.
 • Archiválás, esetleges bármilyen jellegű adatvesztés esetén helyreállítás. Komplett grafikus látogatottsági statisztika a lapokról igény szerinti bontásban (napi, heti, aktuális, lapok szerinti stb.)

Regisztráció kereső rendszerekbe

Egy website látogatottságának egyik legmeghatározóbb eleme a keresőrendszeri regisztráció. Azoknak felhasználóknak akik még nem ismerik a céget nagyrészt ez a csatorna ad lehetőséget, hogy megtalálják a weboldalt. Sajnos manapság is sok értékes információt hordozó weblap nincs erre megfelelően felkészítve, és regisztrálva. Ez előnytelen a felhasználónak és az oldal tulajdonosának egyaránt. A MENISZKUSZ Kft. nagy hangsúlyt fektet a megfelelő HTML tagok korrekt kitöltésére, valamint a piacon elérhető legkiválóbb szoftvert használva valamennyi hazai és több ezer egyéb keresőrendszerbe regisztrálja ügyfelei oldalait. Meg kell azonban említeni, hogy a keresőrendszerek az oldalak tulajdonosai számára ingyenes szolgáltatások, így nem áll módjukban garanciát vállalni arra, hogy a lap ténylegesen kereshető lesz. Érdemes folyamatosan mérni a kereshetőséget (ranking) és szükség esetén megismételni a regisztrációt azokban a keresőkben ahol szükséges. A MENISZKUSZ Kft. web hosting szolgáltatása természetesen tartalmazza a HTML ellenőrzését, a rankinget és a folyamatos regisztrációt. Ha bármilyen kérdése volna, vagy rankinget/regisztrációt szeretne megrendelni, kérjük egy kérdőív kitöltésére kattintson ide !

CD ROM kiadványok

Több olyan partnerünk is van akik komoly összegeket költöttek igényes nyomdai kiadványokra mielőtt elkészíttették volna a MENISZKUSZ Kft.-vel a CD-ROM kiadványukat. Természetesen megalapozott konzultáció és mérlegelés kell, hogy megelőzzön minden ilyen jellegű döntést a maximális hatékonyság érdekében. Nyilvánvaló, hogy konkrét helyzetelemzés nélkül nem lehet egy kiadvány létjogosultsága felett dönteni, de néhány általános érvényű előny megfogalmazható:

 • Az utóbbi években a CD-ROM meghajtóval és hangkártyával rendelkező számítógépek köztudottan óriási mértékben terjedtek el mind az üzleti mind a magán szférában.
 • A legigényesebb nyomdai katalógus sem képes video és hanganyagokat tárolni.
 • Nagy mennyiségű információ tárolására alkalmas, ám a navigáció sokkal kifinomultabb egy nyomdai kiadvány tartalomjegyzékénél.
 • Használata nem igényel Internet csatlakozást.
 • Költség hatékony.
 • A változások, aktualizálások könnyedén alkalmazhatóak az új kiadásra.
 • Elegáns és modern.

A különböző digitális kiadványok azonos arculatú együttes megrendelése esetén (pl. Honlap és CD névjegy) az egyes munkafázisok összevonásával a kiadások mérsékelhetők. A termékeit, programjait, vagy szolgáltatásait bemutató anyagot ezután az új névjegykártya méretű CD-ROM-on is át tudja partnereinek nyújtani, melyet megjelenésében is egyedivé teszünk.

Cégünk kínálatában szerepel az ún. névjegy CD elkészítése - cégeknek - HTML formátumban saját nézőprogrammal. Tartalma egyedi igények szerint az adott cég bemutatkozása illetve fontos információk, szolgáltatások, reklámok vagy akár DEMO programok, dokumentációk, stb.

A CD önmagában is információ-hordozó, hiszen névjegyhez hasonlóan kialakítható a cimkéje, számítógépbe helyezve pedig kifejezetten látványos, egyedi bemutatkozásra alkalmas, modern eszköz.

Megbeszélés alapján elkészítjük ill. a névjegy alakú CD re sokszorosítjuk az anyagot. A felületen lévő grafika is megrendelhető.

Nyomtatható felület: 86x60mm.
A CD-re írható adat mennyisége típustól függően: 30, 50, 60, 80, 100 Mbyte.
A minimum rendelés 50 darab.